Як оновити старий холодильник: 5 крутих ідей, від яких усі будуть у захваті
Як оновити старий холодильник: 5 крутих ідей, від яких усі будуть у захваті

Як оновити старий холодильник: 5 крутих ідей, від яких усі будуть у захваті

Дайте другий шанс: як перетворити старий холодильник на розкішний предмет інтер'єру.

Не відправляйте старий холодильник на звалище, йому варто подарувати друге життя. Ваші друзі, знайомі та родичі будуть у захваті від таких креативних ідей. Розповідаємо, що можна зробити зі старим холодильником, щоб ви могли ще довго користуватися своєю технікою.

Як оновити старий холодильник: 5 крутих лайфгаків

  • Магнітна дошка. Якщо покрити передню панель холодильника спеціальною магнітною фарбою, то він перетвориться на величезну магнітну дошку. Тепер можна буде прикріплювати до нього записки, свої фото, рецепти та багато чого іншого.
  • Розумний холодильник. Якщо ви маєте навички в галузі електроніки та програмування, для вас не буде проблем, щоб зробити з нього розумний пристрій. Можна додати систему управління через мобільний додаток, який дозволить стежити за температурою всередині та запасами продуктів.
  • Художня панель. Можна самостійно розмалювати дверцята холодильника або попросити того, хто вміє гарно розписувати будь-які поверхні. Такий витвір мистецтва додасть індивідуальності вашій кухні і притягуватиме захоплені погляди ваших гостей.
  • Вертикальний сад. Як щодо саду посеред кухні? Можна перетворити свій старий холодильник на сад. Потрібно встановити полиці для горщиків з квітами всередині холодильника. Таким чином ви створите унікальний рослинний простір у своєму домі.
  • Холодильник-бар. Можна перетворити свій старенький холодильник у міні-бар. Потрібно лише встановити полиці для пляшок та склянок, додати освітлення та оформити у відповідності з домашнім інтер’єром. Таким чином у вас буде ідеальне місце, щоб зберігати напої.

5 геніальних способів використати шкірку лимона: ви точно будете задоволені результатом

Що не можна готувати в посуді з антипригарним покриттям: ви точно про таке не знали

У спальні буде завжди приємний аромат: як позбутися сторонніх запахів у кімнаті

Джерело матеріала
loader