Нелюдська сторона: Джолі розлютила фанів висловлюванням про війну в Ізраїлі
Нелюдська сторона: Джолі розлютила фанів висловлюванням про війну в Ізраїлі

Нелюдська сторона: Джолі розлютила фанів висловлюванням про війну в Ізраїлі

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі нарвалася на хейт через своє неоднозначне висловлювання про війну в Ізраїлі.

В Instagram акторка оприлюднила пост, у якому назвала те, що відбувається в Ізраїлі, тероризмом, однак сказала, що не може виправдати загибель безневинних людей у секторі Газа. Вона зазначила, що цивільному населенню нікуди йти, немає доступу до їжі та води, а також немає можливості евакуюватися.

– Населення Гази становить понад 2 млн осіб, половина з яких – діти. Вони живуть в умовах блокади протягом майже двох десятиліть, – сказала Джолі.

Акторка додала, що стурбована гуманітарною катастрофою в Газі, зазначивши, що людство вимагає припинення вогню.

Зараз дивляться

– Життя палестинців та ізраїльтян – і життя всіх людей у світі мають однакове значення. Необхідно зробити все, що може запобігти жертвам серед цивільного населення і врятувати життя, – наголосила Джолі.

Її пост викликав неоднозначну реакцію у прихильників – декому не сподобалося, що зірка пожаліла жителів Гази, а палестинці образилися, що дії бойовиків ХАМАС назвали тероризмом.

  • Ви були моїм натхненням у гуманітарній царині, але з вищевикладеною заявою ваша нелюдська нейтральна сторона, яка, вочевидь, є упередженістю – ніщо.
  • Вибачте, але негайно скажіть свою позицію… Зараз не час бути нейтральним.
  • Дякую, але, будь ласка, не бійтеся називати це своїми словами.
  • Ти граєш обережно. Я так розчарована тобою.
  • Я знаю, що ти на боці людини… Але сказати теракт на Ізраїль? Чому тоді не додали – геноцид палестинців, якщо так важливо бути рівними?
  • Ваша заява так збиває з пантелику. Ти намагаєшся бути нейтральною? Я, як фанат, розчарований вашим висловлюванням і грою в безпечному режимі.
  • Іноді краще далі мовчати, – пишуть у коментарях користувачі мережі.
Джерело матеріала
loader