Опівночі ворог гатив з лівобережжя по центру Херсона: є пошкодження, загиблі та постраждалі
Опівночі ворог гатив з лівобережжя по центру Херсона: є пошкодження, загиблі та постраждалі

Опівночі ворог гатив з лівобережжя по центру Херсона: є пошкодження, загиблі та постраждалі

У понеділок вранці, 30 жовтня, начальник Херсонської МВА Роман Мрочко розповів, яка ситуація в місті. Також голова ОВА Олександр Прокудін проінформував про те, що відбулося загалом в регіоні за минулу добу.

Удари по Херсону та області

За словами Мрочка, близько опівночі, 30 жовтня, загарбники з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла центральний район Херсона. Через це було пошкоджено, зокрема, багатоповерхівки. Одна особа загинула і є троє поранених.

Одна з квартир внаслідок влучання загорілася. Там загинула жінка 85 років. Інша постраждала з опіками та отруєнням продуктами горіння доправлена до лікарні,
– констатував посадовець.

Глава міської військової адміністрації уточнив, що внаслідок цього обстрілу було поранено також чоловіка 68 років та жінку 36 років. Вони ушпиталені у стані середньої тяжкості.

Разом з тим важливо, що було зафіксовано за минулу добу 42 прильоти керованих авіабомб по населених пунктах Херсонської області. Влучання були у Бериславському та Херсонському районах.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; приміщення медичного закладу та територію навчального закладу у Бериславському районі; соціальний центр у Херсоні,
– написав керівник ОВА.

У повідомленні Прокудіна також йдеться, що через російські атаки 2 людини загинули, ще 4 – дістали поранення у Херсоні та області за минулу добу. Вочевидь, це з тими даними, що оприлюднював Мрочко.

Терор не припиняється

  • У ніч проти 30 жовтня Росія атакувала нашу державу 12 дронами-камікадзе типу "Шахед" та 2 керованими авіаційними ракетами Х-59.
  • Усі цілі вдалось збитиукраїнській протиповітряній обороні. Однак уламки ворожих безпілотних літальних апаратів впали на Миколаївщині.
  • Внаслідок цього спалахнула пожежа в складському приміщенні. Виїхали вогнеборці, аби оперативно її ліквідувати.
  • Окрім того, уламки ворожих ракет впали на Дніпропетровщині. Було пошкоджено багатоповерхівку, будинок та авто.
Теги за темою
Жертви постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader