Росіяни обстріляли передмістя Херсона: згоріла автівка
Росіяни обстріляли передмістя Херсона: згоріла автівка

Росіяни обстріляли передмістя Херсона: згоріла автівка

Внаслідок атаки біля міста спалахнула автівка. Наразі інформація щодо обстрілу ще уточнюється.

Що відомо про обстріл передмістя Херсона

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко зазначив, що обстріл передмістя Херсона стався близько 10 ранку. Наразі достеменно невідомо, чим саме вгатили поблизу міста окупанти.

У передмісті влучили в автівку. Вона загорілася,
– сказав Мрочко.

Зрештою він сказав, що після гасіння пожежі у салоні виявили тіло загиблого. Повідомлень про інших жертв чи постраждалих внаслідок ворожого обстрілу поки до Херсонської МВА не надходили.

Згодом про обстріл передмістя Херсона розповіли й у Херсонській обласній прокуратурі. Там зазначили, що вже розпочали кримінальне провадження через обстріл автівки й загибель чоловіка.


У Херсоні під обстріл потрапила цивільна автівка / Фото Херсонської обласної прокуратури

Правоохоронці розповіли, що на автодорозі в напрямку села Наддніпрянське під ворожу атаку потрапив легковий автомобіль. За попередніми даними, загинув водій транспортного засобу.


Водій транспортного засобу загинув внаслідок обстрілу / Фото Херсонської обласної прокуратури

Наразі прокурори вживають всі заходи для документування воєнних злочинів, вчинених російською армією. Правоохоронці також почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Росіяни постійно обстрілюють Херсон

  • Російська армія вночі 30 жовтня гатила з лівобережжя окупованої Херсонської області по обласному центру, розташованому на правобережжі. Внаслідок атаки є загиблі, постраждалі та руйнування будівель та інфраструктури у Херсоні.
  • Зокрема, відомо, що одна особа загинула від ворожого обстрілу. Ще троє людей отримали поранення.
  • Крім того, голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін заявив, лише за одну добу окупанти випустили по Херсону 46 снарядів. Загалом по регіону здійснили 95 обстрілів,
Джерело матеріала
loader
loader