Усику готують підставу з боєм з Ф'юрі
Усику готують підставу з боєм з Ф'юрі

Усику готують підставу з боєм з Ф'юрі

Камерунський боксер Френсіс Нганну (0-1, КО) заявив, що збирається вимагати негайного матчу-реваншу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО). Це може означати, що володарю титулів WBO, IBF, IBO, WBA Олександру Усику (21-0, 14 КО) доведеться почекати з поєдинок за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі.

"Наразі я відчуваю, що маю багато варіантів, але хочу зробити мудрий вибір. Тому я збираюся спочатку провести матч-реванш", - цитує Нганну TMZ Sports.

Ще до того, як Тайсон і Френсіс завдали один одному першого удару, у Ф'юрі вже був запланований наступний бій проти Олександра Усика. Нганну вважає, що їм із Ф'юрі слід залагодити свої справи (матч-реванш) перед битвою Тайсона з українцем.

"Мій найкращий сценарій у боксі - побитися зараз з Ф'юрі. Якщо Усик зможе почекати і дозволити мені битися з Ф'юрі, я це зроблю. Наступного року я планую провести два бою, можливо, починаючи з лютого або березня", - сказав Френсіс.

Незважаючи на поразку роздільним рішенням суддів у суддівських картках, багато фанатів вважають, що Френсіс переміг Тайсона. Нганну сумнівається, що варто подавати скаргу.

"До кого мені звернутися? [До Британської боксерської комісії]? У мене немає шансів. Я думаю, що це просто ще один спосіб приниження", - підсумував боксер.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader