Астролог назвав сприятливі та небезпечні дати
Астролог назвав сприятливі та небезпечні дати

Астролог назвав сприятливі та небезпечні дати

Астрологічні експерти, які вже прогнозували нові конфлікти у світі, визначили, що листопад буде не дуже сприятливим для ризикованих, а також екстремальних подорожей. Астрологи радять утриматися від поїздок у гори.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від відомого українського астролога Влада Росса у мережі YouTube.

За словами Влада Росса, планета Меркурій, яка відповідає за подорожі та транспорт, більшу частину місяця проведе під знаком Стрільця.

Подорож, фото - Gwent
Подорож, фото - Gwent

"Цей знак не надто зручний для Меркурія. Якщо в такий період ви ставите серйозні цілі, будуєте грандіозні плани, даєте обіцянки, то мало що вдасться реалізувати. Тому при плануванні поїздок у листопаді 2023 року трохи стримайте свої очікування, інакше поїздки можуть зірватися, особливо поблизу молодик 13 листопада", - заявив Влад Росс.

Астролог Влад Росс, скріншот з відео
Астролог Влад Росс, скріншот з відео

За його словами, сприятливими датами для поїздок будуть:

• на курорти, у санаторій – 2, 21, 22, 25, 30 листопада;

• поїздки з метою отримання нової інформації, навчання, участі у
конференціях – 19, 27, 28 листопада;

• ділові поїздки та відрядження – 7, 8, 16, 17 листопада;

• у гори – 16, 17 листопада.

Невдалими датами для початку подорожей будуть: 3, 4, 10, 11, 12, 13, 24, 25, 27 листопада, коли Меркурій та Марс робитимуть напружені аспекти.

Наразі можливі ДТП та нещасні випадки. У назві дати краще взагалі не виїжджати на трасу чи далеко за місто.

"У будь-якому випадку, цей місяць буде не надто сприятливим для ризикованих та екстремальних подорожей, тому краще утриматися від поїздок у гори, особливо 9-12 та 23-25 ​​листопада. Це найгірший час для альпіністів, серфінгістів, парашутистів та всіх, хто пов'язаний" з екстримом. 9-11 та 19-20 листопада важливо дотримуватися техніки безпеки у всьому, чим би ви не займалися, і бути вкрай обережними", - резюмував астролог.

Раніше повідомлялося, що медіум Оксана Подоба пояснила, чому може раптово з'явитися почуття страху, гніву чи паніки: "Критичне мислення досягає нуля".

Також, зірки не хочуть, щоб ти "бомжував": хто зі знаків Зодіаку отримає новий будинок у 2024 році.

Джерело матеріала
loader
loader