Дружина держзрадника Табачника раптово з’явиться на сцені київського театру
Дружина держзрадника Табачника раптово з’явиться на сцені київського театру

Дружина держзрадника Табачника раптово з’явиться на сцені київського театру

Відома акторка Тетяна Назарова, яка зарекомендувала себе на українській сцені та водночас є дружиною колишнього міністра освіти і науки, держзрадника Дмитра Табачника, планує зіграти в одному з київських театрів. На афіші Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки зазначено, що акторка зустрінеться з глядачами, граючи в премʼєрі "Agnoris".

Вистава має відбутися в кінці листопада. Відомо, що знаменитість виконає роль бабусі (матусі Лу) не лише 30 листопада, а й 12 грудня.

Цікаво, що як розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Назарова зникла. Журналісти та її колеги запевняли, що акторка не дуже любить афішувати своє життя та не спілкується зі ЗМІ. Справу, пов’язану з її чоловіком-утікачем, українка ніяк не коментувала.

У Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки дружину Табачника дуже цінують за професіоналізм, тож, напевно, перипетії часів Януковича, пов’язані з її одіозним чоловіком не стали на заваді пропозиції зіграти в Києві знову.

Кілька років тому Назарову описували як різнопланову актрису, яка дуже любить сцену та глядачів.

Чим відома Тетяна Назарова

1996 року знаменитість отримала престижне звання Народної артистки України, а вже в 2003-му стала Народною артисткою країни-терористки. У 2009 році вона також отримала від Кремля "Орден Дружби" за внесок у розвиток "дружби та співробітництва" між РФ та Україною.

Театральну кар’єру Тетяна Назарова розпочала 1982 року, а також паралельно вона знімалася в кінопроектах обох країн. За плечима знаменитості участь в таких фільмах і серіалах, як "Повернення Мухтара", "Роксолана", "Доярка з Хацапетівки" та інші.

Раніше УНІАН писав, що українська акторка Тала Калатай розповіла, як вирішила повернутися до зйомок у серіалах, як вони проходять в умовах війни, чому вона понад 20 років мріяла про те, аби в Україні не було російських акторів, та як ставиться до українізації.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader