На Прикарпатті затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на АЗС
На Прикарпатті затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на АЗС

На Прикарпатті затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на АЗС


Затриманому оголосили про підозру у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обере затриманому запобіжний захід.

На Прикарпатті затримали чоловіка, який з ножем та пістолетом скоїв напад на АЗС. Про це поліція Івано-Франківської області.

Зазначається, що нападник приїхав на своєму автомобілі на АЗСу місті Долина. В приміщенні заправки чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, почав вимагати в оператора віддати мобільний телефон. Потім, розбійник підійшов до касової зони, витягнув предмет схожий на ніж та спрямував на жінку – касира і змусив віддати йому всі кошти з каси – понад 10 тисяч гривень. Забравши готівку, мобільний телефон нападник поспішно покинув АЗС та поїхав у невідомому напрямку на автомобілі.

Отримавши оперативну інформацію, поліцейські в селі Пійло, що у Калуському районі, зупинили автомобіль Toyota Yaris, на якому, ймовірно, пересувався нападник. За кермом автівки перебував 37- річний житель Долини. Також, при огляді транспортного засобу поліцейські виявили викрадені гроші, ніж та пістолет.

Фігуранта затримали. Йому оголосили про підозру у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обере затриманому запобіжний захід.

 

 

Нагадаємо, на Вінниччині бандити пограбували агрофірму.

Також повідомлялося, що на Тернопільщині затримано чоловіка, що побив і пограбував військового.



Теги за темою
затримання
Джерело матеріала
loader
loader