Моргенштерн розповів, чи готовий виступати на окупованому Донбасі
Моргенштерн розповів, чи готовий виступати на окупованому Донбасі

Моргенштерн розповів, чи готовий виступати на окупованому Донбасі

Російський реп-виконавець Моргенштерн (Алішер Валєєв) думає над виступом на території окупованого Донбасу. Артист заявив, що розгляне таку можливість, якщо запропонують.

Чи буде Моргенштерн виступати в окупованому Донбасі

Своїми думками щодо тимчасово захоплених територій України музикант поділився в інтерв’ю з проросійською журналісткою Ксенією Собчак.

Як відомо, Моргенштерн вважається іноагентом у РФ, і боїться повертатися на батьківщину з Дубая. Втім, він відповів на запитання, чи готовий він отримати схвалення від РФ через виступ у так званих ДНР/ЛНР.

Зараз дивляться

– Питання серйозне. Я буду ретельно зважувати всі “за” і “проти”, якщо така пропозиція надійде. По суті, з одного боку, у мене буде можливість нарешті давати концерти, додому з’їздити, в лазню, в Уфу на дачу, з бабусею побачитися, – зазначив Алішер.

Утім, остаточної відповіді на це питання в артиста немає. Він зазначив, що буде причетний до політики після виступів за захопленою Росією землею.

– Не хочу робити жодних політичних висловлювань, але буду вирішувати це в міру надходження. Перед вибором потрібно буде все обдумати, – зазначив співак.

Теги за темою
Донбас
Джерело матеріала
loader
loader