У Польщі перед пунктом пропуску помер український водій фури
У Польщі перед пунктом пропуску помер український водій фури

У Польщі перед пунктом пропуску помер український водій фури

У суботу, 11 листопада, український водій фури, який хотівперетнути пункт пропуску «Дорогуськ – Ягодин», помер у своїй вантажівці. Про це повідомив Сергій Деркач, заступник міністра інфраструктури України. 

Зазначається, що 54-річний чоловік 11 листопада приїхав на парковку в місті Хелм та залишився очікувати там на перетин кордону.

«Команда Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та я особисто приносимо свої співчуття родині, що втратила близьку людину. Відомо, що 54-річний чоловік сьогодні приїхав на парковку та залишився очікувати там на перетин кордону», – пише Деркач.

Остаточні подробиці та причини смерті будуть повідомлені після ретельного аналізу польською прокуратурою. Наразі немає підстав вважати, що смерть сталася через неприродні причини.

«Спільно з консульством ми тримаємо цю ситуацію на контролі. Маємо зберігати витримку навіть в таких складних умовах», – наголосив Сергій Деркач.

Зазначимо, що перевізники досі протестують на польсько-українському кордоні і черги з вантажівок стають дедалі довшими. До прикладу, вчора черга в Дорогуську збільшилася приблизно з 39 до 50 год – там стояли 900 вантажівок.

До слова, речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко вважає, що ситуація ускладнюватиметься, оскільки польські перевізники обіцяють довгострокову акцію. При цьому на решті пунктів пропуску рух вільний, а учасники страйку не блокують руху легкового й автобусного транспорту в напрямку пунктів пропуску.

 

Джерело матеріала
loader
loader