Італія готова заплатити $31 тис. за життя біля моря – умови переїзду
Італія готова заплатити $31 тис. за життя біля моря – умови переїзду

Італія готова заплатити $31 тис. за життя біля моря – умови переїзду

Один із італійських регіонів пропонує новим жителям 26 тис. фунтів стерлінгів (понад $31 тис.) за переїзд туди. Йдеться про Калабрію, що розташована на півдні Італії.

Влада Італії готова платити новим жителям за переїзд – причина

Скелясті гори, дивовижні пляжі, мальовничі села і неймовірно красива берегова лінія – все це є в Калабрії. Ідея переїхати туди приваблива, а програма, спрямована на залучення нових жителів, була запущена 2021 року.

Однак є кілька але. Кандидатам має бути до 40 років, переїзд упродовж 90 днів і умова – почати новий бізнес або зайняти одну з вакансій, які потребують заповнення.

Зараз дивляться

Весь сенс пропозиції полягає в тому, щоб допомогти стимулювати місцеву економіку в селах із населенням 2 тис. осіб або менше.

Крім того, не варто очікувати, що обіцяна сума одразу ж надійде на рахунок. Її виплачуватимуть щомісячними платежами в розмірі до 1 тис. фунтів стерлінгів ($1,2 тис.) протягом трьох років.

Варто зазначити, що це не поодинока практика із залучення нових жителів. Так, наприклад, для іноземців. У самому серці Сардинії можна зняти житло за €1, але пощастить тільки 10 новоселам.

Теги за темою
Італія
Джерело матеріала
loader