Внаслідок ДТП на Львівщині травмовані чотири людини, серед них двоє дітей
Внаслідок ДТП на Львівщині травмовані чотири людини, серед них двоє дітей

Внаслідок ДТП на Львівщині травмовані чотири людини, серед них двоє дітей

У селі Чижиків на Львівщині зіткнулися три авто. Внаслідок ДТП травми отримали четверо людей, з них двоє — діти.

Про це повідомила поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«У Львівському районі нетверезий водій спричинив потрійну ДТП – поліцейські проводять розслідування. Внаслідок автопригоди постраждали чотири людини, серед яких дві дитини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада, близько 19.30, на автодорозі Тернопіль - Львів у селі Чижиків Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Mercedes Е220, 38-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Great Wall Hover, яким керував 58-річний житель Волинської області, та автомобілем Skoda Oktavia під керуванням 37-річного мешканця Золочева.

Внаслідок ДТП водій Skoda Oktavia та його пасажири: п’ятирічний хлопчик, десятирічна дівчинка та 31-річна жінка – усі мешканці Золочева – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій Mercedes Е220 керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні на трасі Київ – Чоп сталася аварія, внаслідок якої одна людина загинула, а трьох було госпіталізовано. Попередньо встановлено, що за кермом одного з авто був працівник патрульної поліції Львівщини.

Теги за темою
поліція ДТП
Джерело матеріала
loader
loader