Масований обстріл середмістя Херсона: кількість постраждалих зросла до 10
Масований обстріл середмістя Херсона: кількість постраждалих зросла до 10

Масований обстріл середмістя Херсона: кількість постраждалих зросла до 10

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Унаслідок сьогоднішнього масованого обстрілу Херсонщини відомо про двох загиблих та десятьох поранених. Уточнену інформацію повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає УНН.

Цитата

«Цими ударами росіяни обірвали життя двох людей. За уточненою інформацією, ще десятеро – поранені»,- йдеться в повідомленні.

Деталі

Сьогодні вдень армія рф з ствольної та реактивної артилерії нанесла масований удар по центральній частині Херсона.
Внаслідок обстрілу загинули 45- річний чоловік та 62-річна жінка, які у момент обстрілу перебували на вулиці. Окрім цього відомо ще про 10 постраждалих людей.

44-річна жінка та 47-річний чоловік дістали легкі травми. У 57-річної жінки – гостра реакція на стрес та опік спини.

Окрім цього внаслідок удару по лікарні постраждали двоє медпрацівниць, 24 та 41 рік, а також 81-річний пацієнт медзакладу. В усіх – мінно-вибухові травми. 

Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна “швидка”, адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше пʼятнадцять будинків.

Доповнення

Також росіяни сьогодні обстріляли з артилерії автівку в передмісті Херсона. В результаті машина загорілась та поранення отримала двомісячна дитина. Її мама у важкому стані перебуває у лікарні. 

Нагадаємо

Стало відомо, що за процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Херсонщині росіяни випустили 279 снарядів, є жертва - ОВА

Теги за темою
Україна Росія війна
Джерело матеріала
loader
loader