США бояться росію: екс-радник Трампа розповів, чому Вашингтон зволікає у допомозі Україні
США бояться росію: екс-радник Трампа розповів, чому Вашингтон зволікає у допомозі Україні

США бояться росію: екс-радник Трампа розповів, чому Вашингтон зволікає у допомозі Україні

Ексрадник Трампа розповів, як Київ можуть посадити за стіл переговорів з рф

Страх ескалації з боку росії заважає адміністрації США більш ефективно підтримувати Україну, що, зрештою, може призвести до того, що Київ посадять за стіл переговорів. При цьому не виключено, що це також спричинить розкол у НАТО.

Як розповів в інтерв’ю The Insider колишній радник з національної безпеки в адміністрації Дональда Трампа (у 2018-19 роках) Джон Болтон, слово "ескалація" у виступах чинного президента США Джо Байдена звучить дуже часто.

"Ніби саме вторгнення не було ескалацією! Виходить, Україні пропонується оборонятися зі зв’язаною за спиною однією рукою — бо може стати гірше. Начебто десь заховані якісь російські сили, про які ми не знаємо", — сказав Болтон.

При цьому він поставив питання про те, що якщо російський диктатор має якусь таємну армію, то чому він не відправить її в Україну. Що стосується ядерної зброї, то тут Болтон з упевненістю вказав, що це лише російський блеф, але США з якоїсь причини намагаються йому підігравати.

Ексрадник Трампа зазначив, що напевно в найближчому майбутньому Байден або його радники заявлять, що дали Україні все, що потрібно, і вона змогла повернути кілька квадратних кілометрів території, але тепер настав час дипломатичних ініціатив.

"Німці та французи підтримають цей наратив, а члени НАТО з Центральної Європи з ним категорично не погодяться. Гадаю, потенційний розкол усередині альянсу — це те, заради чого путін продовжує гру. Він знає, що не отримає того, що хоче, на полі бою Але, можливо, він зможе отримати це за столом переговорів", — додав Болтон.

Нагадаємо, раніше Болтон заявив, що якщо Трамп зможе повернутися до влади, то він, напевно, спробує вивести США зі складу НАТО.

Теги за темою
Україна Росія США Джо Байден
Джерело матеріала
loader
loader