У Києві мати саджає дитину в смітник і змушує ритися у відходах
У Києві мати саджає дитину в смітник і змушує ритися у відходах

У Києві мати саджає дитину в смітник і змушує ритися у відходах

Поведінка жінки насторожила киян

У Деснянському районі Києва люди звернули увагу на матір із сином, які стояли біля сміттєвих контейнерів. Якоїсь миті жінка посадила дитину в смітник і змусила її голими руками перебирати відходи.

Про цей інцидент повідомляється на сайті "Великий Київ" із посиланням на соцмережі. Як виявилось, у жінки є кілька дітей, з якими її часто помічають на Троєщині.

Так, серед білого дня мати посадила свою малолітню дитину у сміттєвий контейнер і змусила її шукати там пластикові пляшки. Хлопчик подавав тару матері, а вона складала її у великий пакет. Швидше за все жінка відносить пластик до пунктів прийому вторинної сировини і отримує за це гроші.

Хлопчик опинився по коліно у смітті

Користувачі соцмереж відзначили, що жінку часто можна зустріти на Троєщині. Також повідомляється, що вона ще має доньку.

Збором вторинної сировини, за інформацією із соцмереж, мати з дітьми займаються досить давно і їх добре знають місцеві жителі, яким доводиться регулярно спостерігати, як мати змушує своїх дітей ритися у смітті.

Жінка, при цьому, з незворушним виглядом стоїть біля контейнера та чекає поки дітлахи перебирають відходи.

Реакція користувачів соцмереж
Хлопчик перебирає сміття у баку
Хлопчик перебирає сміття у баку

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві невідомі викинули у сміттєвий бак хатніх тварин: вихованцям шукають новий будинок. В одному з районів Києва люди виявили у сміттєвому контейнері пластиковий пакет із тваринами. На місце події прибули співробітники Команди порятунку тварин столиці та відвезли черепаху то хатнього кроля до ветеринара.

Теги за темою
Київ Діти
Джерело матеріала
loader