«Месники» втратили режисера
«Месники» втратили режисера

«Месники» втратили режисера


 Видання Deadline повідомляє, що режисерське крісло блокбастера «Месники: Династія Канґа» покинув Дестін Деніел Креттон. Схоже, проєкт розвалюється, адже минуло тижня з’явилася інформація про відставку ще однієї людини – сценариста Джеффа Лавнесса. 

 Інсайдери пов’язують ці події з заміною головного лиходія «Саги Мультивсесвіту». Лавнесс був відповідальний за сценарій фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», де вперше повноцінно представили Канґа. Тому його призначили писати текст до наступних «Месників», де Канґ мав розгулятися на повну. Але після скандалу з Джонатаном Мейджерсом Кевін Файґі, схоже, все ж таки вирішив попрощатися з актором і повністю змінити майбутній фільм.

 Тим часом Дестін Деніел Креттон продовжує співпрацю зі студією Marvel. Він зараз трудиться над серіалом «Диво-чоловік», де виступає в якості режисера, сценариста і продюсера. Також у планах в нього є сиквел картини «Шан-Чі та Легенда десяти кілець».

 P.S. Те саме видання Deadline поділилося інформацією про «Фантастичну четвірку». Пишуть, що Педро Пасаль («Мандалорець») веде перемовини щодо ролі Ріда Річардса у кінокоміксі від Marvel Studios.


Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader