Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії
Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії

Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії

Фігура Путіна міцно тримається на політичній арені, проте, фізично його вже не існує. Таку шокуючу заяву зробила тарологиня Анастасія Арта в ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.Life.

Коли помре Путін

Майстриня таро зізналася, що робила розклади щодо смерті Путіна, і карти показали, що диктатора фізично вже немає. Проте, його двійники продовжують працювати за нього, додає Анастасія.

– Карта каже, що це була підлість. Тож не смерть від онкологі. Я вважаю, що його знищили якось таємно, – розповіла майстриня таро.

Нікуди не подінеться так званий колективний Путін і наступного року, віщують карти. Але думки стосовно його виведення теж є, додає тарологиня.

Зараз дивляться

– Є певні люди, які вже хочуть вивести цю фігуру з політичної арени, але вони не можуть поділити владу. Тому поки ця влада не буде поділена саме всередині Росії, фігура Путіна повинна буде стримувати розпад цієї країни, – побачила Анастасія Арта.

Разом з тим, цей розпад не за горами, зауважує вона.

– Може за десь півтора-два роки Росія буде розпадатися на невеликі такі князівства. У кожної буде свій цар. Зараз вони ділять цю територію, але поки не домовилися, – пояснює розклад тарологиня.

Коли зміниться влада в Росії

Згідно з прогнозом карт, це станеться протягом 2024 року з заходом на початок 2025-го. На цей час розклад віщує переговори.

– Тоді вже не буде сенсу лишати Путіна як фігуру. Можуть оголосити, що він помер, і вивести його з політичної арени. Скажуть, що це все він зробив: підписував, давав накази, а інші люди його боялись, вони не винні. На цьому можуть зробити, щось на кшталт політичного шоу, – зазначає Анастасія Арта.

Втім, українці знають, що звичайні росіяни винні не менше можновладців. Адже ракети по українських містах запускають саме вони.

Теги за темою
Володимир Путін смерть
Джерело матеріала
loader