Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії
Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії

Не від онкології: карти розкрили причину смерті Путіна та вказали на зміну влади в Росії

Фігура Путіна міцно тримається на політичній арені, проте, фізично його вже не існує. Таку шокуючу заяву зробила тарологиня Анастасія Арта в ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.Life.

Коли помре Путін

Майстриня таро зізналася, що робила розклади щодо смерті Путіна, і карти показали, що диктатора фізично вже немає. Проте, його двійники продовжують працювати за нього, додає Анастасія.

– Карта каже, що це була підлість. Тож не смерть від онкологі. Я вважаю, що його знищили якось таємно, – розповіла майстриня таро.

Нікуди не подінеться так званий колективний Путін і наступного року, віщують карти. Але думки стосовно його виведення теж є, додає тарологиня.

Зараз дивляться

– Є певні люди, які вже хочуть вивести цю фігуру з політичної арени, але вони не можуть поділити владу. Тому поки ця влада не буде поділена саме всередині Росії, фігура Путіна повинна буде стримувати розпад цієї країни, – побачила Анастасія Арта.

Разом з тим, цей розпад не за горами, зауважує вона.

– Може за десь півтора-два роки Росія буде розпадатися на невеликі такі князівства. У кожної буде свій цар. Зараз вони ділять цю територію, але поки не домовилися, – пояснює розклад тарологиня.

Коли зміниться влада в Росії

Згідно з прогнозом карт, це станеться протягом 2024 року з заходом на початок 2025-го. На цей час розклад віщує переговори.

– Тоді вже не буде сенсу лишати Путіна як фігуру. Можуть оголосити, що він помер, і вивести його з політичної арени. Скажуть, що це все він зробив: підписував, давав накази, а інші люди його боялись, вони не винні. На цьому можуть зробити, щось на кшталт політичного шоу, – зазначає Анастасія Арта.

Втім, українці знають, що звичайні росіяни винні не менше можновладців. Адже ракети по українських містах запускають саме вони.

Теги за темою
Володимир Путін смерть
Джерело матеріала
loader
loader