Понад 60 одеських курсантів потрапили до лікарні з отруєнням
Понад 60 одеських курсантів потрапили до лікарні з отруєнням

Понад 60 одеських курсантів потрапили до лікарні з отруєнням

В Одесі за нез'ясованих обставин отруїлися 64 курсанти з двох місцевих навчальних закладів. Усі вони потрапили до лікарні. Правоохоронці вже розпочали розслідування цього інциденту. Про це повідомляє ГУНП на Одещині.

- Нині 64 курсанти віком від 15 до 22 років із гострою харчовою токсикоінфекцією проходять лікування у медичних закладах. Про події, що сталися цього тижня у двох одеських навчальних закладах, правоохоронцям повідомили лікарі. За обома фактами відомості про події слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали розслідування за фактом порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням, - розповіли правоохоронці.

У рамках розпочатих кримінальних проваджень вже призначили низку експертних досліджень. Триває слідство, додали у поліції.

Це не перше масове отруєння в Одесі останнім часом. Наприкінці вересня в одному з одеських ліцеїв медики випитали курсантів з отруєнням та харчовою токсикоінфекцією. Тоді було встановлено щонайменше 46 постраждалих, усі вони неповнолітні.

Теги за темою
поліція Одеса
Джерело матеріала
loader
loader