Підозру у хуліганстві за погром вагона отримали троє підлітків
Підозру у хуліганстві за погром вагона отримали троє підлітків

Підозру у хуліганстві за погром вагона отримали троє підлітків

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Група молодиків, які розтрощили вагон потягу Київ-Яготин, отримали підозру у хуліганстві. Їм загрожує до 4 років обмеження або ж і позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області на своїй сторінці у фейсбуці, передає УНН.

Цитата

“Наразі за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, за процесуальним погодженням Бориспільської окружної прокуратури, слідчі Бориспільського управління поліції Київщини повідомили трьом фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання від обмеження до позбавлення волі на строк до чотирьох років”, — повідомили в нацполіції.

Деталі

Поліцейські зазначили, що їм вдалось встановити усіх осіб причетних до інциденту із погромом вагону “Укрзалізниці”. Ними виявилися 10 жителів Бориспільського району та столиці, віком від 13 до 21 років.
Також за неналежне виконання батьківських обов’язків на батьків підлітків складені адміністративні матеріали (ч. 3 ст. 184 КУпАП).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підліток вистрелив із пістолета після конфлікту

Контекст

За уточненням від правоохоронців, того вечора один із неповнолітніх відірвав сидіння та забрав із вагону дві його частини разом із верхньою частиною вікна, які надалі заховав.

Інший підліток брав участь у пошкодженні сидінь та одне з яких викинув через вікно під час руху потягу.

Ще один молодик (ймовірно мова йде про 21 річного юнака — ред.), який також брав участь у пошкодженні сидінь, з хуліганських мотивів зірвав стоп-кран, чим безпричинно зупинив потяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від молодіжних просторів до спортивних майданчиків і зон відпочинку: за осінь 100 підлітків втілили 20 важливих проєктів у своїх громадах

Нагадаємо

Інцидент стався 28 жовтня на перегоні Бориспіль — Баришівка близько 22-ї години, поблизу міста Бориспіль. Підлітки пошкодили вікно та три сидіння у вагоні електропотяга № 6922 Яготин — Київ.

Пізніше в мережі зʼявився відеодоказ злочину. Завдяки чому Бориспільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Київській було області оперативно встановлено осіб хуліганів. Тоді повідомлялось, що це учні 8 класу ліцею в Бориспільському районі.

Теги за темою
Київська область
Джерело матеріала
loader
loader