У Херсоні через обстріл постраждав волонтер, у області також є поранений
У Херсоні через обстріл постраждав волонтер, у області також є поранений

У Херсоні через обстріл постраждав волонтер, у області також є поранений

У Херсоні через обстріл з боку російських окупантів постраждав волонтер. Внаслідок обстрілу в Херсонській області також є поранений.

Як повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, волонтер в обласному центрі постраждав, потрапивши під ворожий обстріл у своєму авто.

"Це 42-річний чоловік, який потрапив під вогонь ворога у власній автівці. Потерпілого доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями", - зазначив голова ОВА.

Крім того, прес-служба Херсонської ОВА повідомила, що росіяни вдарили по селищу Велетенське Білозерської громади.

"Близько 13:20 ворог обстріляв будівлю підприємства з артилерії. Постраждав 56-річний чоловік", - йдеться в повідомленні.

У чоловіка діагностували вибухову травму, поранення грудної клітини та ноги. Зараз він знаходиться у хірургічному відділені лікарні.

Війна в Україні - російські обстріли

Як повідомляв УНІАН, у Запорізькій області російські окупанти завдали трьох ракетних ударів по Комишуваській громаді. У результаті удару загинули двоє співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, є також поранені люди.

У поліції повідомили, що внаслідок перших двох влучань поранення отримали четверо місцевих жителів, сталося займання житлового будинку.

Коли ж на місце події прибули поліцейські та рятувальники, російські війська здійснили повторний обстріл. Загинули двоє співробітників ДСНС, ще троє їхніх колег отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Теги за темою
Херсон
Джерело матеріала
loader
loader