Збірна України дала бій Італії, але не зуміла напряму вийти на Євро-2024
Збірна України дала бій Італії, але не зуміла напряму вийти на Євро-2024

Збірна України дала бій Італії, але не зуміла напряму вийти на Євро-2024

Команда Сергія Реброва побореться за право зіграти на континентальній першості в плейоф.

Збірна України зіграла внічию проти команди Італії в матчі останнього 10-го туру відбору на Євро-2024. Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашній для "синьо-жовтих" поєдинок відбувся на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені та завершився з рахунком 0:0.

Для обох збірних це був вирішальний матч у боротьбі за вихід на континентальну першість. Лише в разі перемоги збірна України отримала б пряму путівку на чемпіонат Європи. Тоді як італійцям для потрапляння на ЧЄ було достатньо не програти поєдинок проти українців.

Раніше повідомлялося, що збірна України гарантувала собі місце у стикових матчах за вихід на Євро-2024. "Синьо-жовті" поборються в плейоф за право зіграти на континентальній першості. Свого наступного суперника команда Реброва дізнається пізніше. Стикові матчі заплановано на березень 2024 року.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

Збірна України гарантувала собі місце у стикових матчах за вихід на Євро-2024

Україна – Італія: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору Євро-2024

Євро-2024: хто вже вийшов до фінального турніру

Джерело матеріала
loader
loader