Для України – це більше ніж матч, нам нічого втрачати: Шевченко про гру з Італією
Для України – це більше ніж матч, нам нічого втрачати: Шевченко про гру з Італією

Для України – це більше ніж матч, нам нічого втрачати: Шевченко про гру з Італією

Колишній наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився очікуваннями від вирішального матчу кваліфікації Євро-2024 проти Італії.

В інтерв’ю італійському виданню La Gazzetta dello Sport він сказав, що “для України це набагато більше, ніж просто матч”.

— Для України це дуже важливий матч, навіть більше, ніж просто гра для нас. Нам нічого втрачати цього вечора, і тому ми не повинні розслаблятися. Пройти кваліфікацію означало б подарувати радість людям, – сказав Шевченко.

Попри те, що номінальна домашня гра відбудеться у німецькому Леверкузені, Шевченко очікує на повний стадіон.

Зараз дивляться

Він відзначив, що у команді відбувається зміна поколінь і збірна України має хороших гравців, таких як Мудрик, Судаков та Циганков. За словами Шевченка, Ребров виконав чудову роботу в дуже складній ситуації, привнісши свою філософію.

Водночас, він сказав, що кваліфікація для італійців значить багато, але українці готові проявити себе. Шевченко сказав, що боїться всієї команди Італії, а не окремих гравців.

— Навіть у Лучано Спаллетті висока мотивація. Я дуже поважаю Лучано, він чудовий тренер, один із найкращих, і він напевно хоче вивести Італію на вершину після минулих розчарувань, – зазначив Шевченко.

Матч Україна – Італія відбудуться у понеділок, 20 листопада у німецькому Леверкузені на стадіоні БайАрена. На кону зустрічі стоятиме пряма путівка у фінальну частину Євро-2024.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader