Трейлер фільму «Дон Жуан із Жашкова»
Трейлер фільму «Дон Жуан із Жашкова»

Трейлер фільму «Дон Жуан із Жашкова»


 Компанії Kristi Films та Ukrainian Producers Hub презентували трейлер української життєвої комедії  «Дон Жуан із Жашкова». Прем’єру стрічки в кінотеатрах заплановано на 4 січня 2024 року. Проєкт створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно, дистриб’ютор - B&H Film Distribution Company.

 Головну роль у стрічці за однойменною п’єсою Оксани Гриценко виконав В’ячеслав Бабенков («Передчуття»). Також на екранах можна буде побачити: Надію Мейхер («Скажене весілля 3»), Антоніну Хижняк («Спіймати Кайдаша»), Михайла Хому («DZIDZIO Контрабас»), Романа Ясиновського («Мирний-21»), Даяну Кульбіду («Простір») та інших. Режисером проєкту є Віктор Буток.

 Синопсис: Женя Горобчик – київський фотограф родом із Жашкова, якого ну дуже люблять жінки. Він шукає роботу, але випадково знаходить нове кохання. Але у Жені вже є дружина і син, а ще колишня дружина і купа інших проблем. Він розривається між ними й вирішує, що краще вже під поїзд, ніж так далі жити… якщо, звичайно, життя не підкаже неочікуваний секрет щастя!

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader