Дистанційна робота в Одесі із зарплатою до 45 000: підбірка гарячих вакансі
Дистанційна робота в Одесі із зарплатою до 45 000: підбірка гарячих вакансі

Дистанційна робота в Одесі із зарплатою до 45 000: підбірка гарячих вакансі

Це зручно для тих, хто не хоче добиратися на роботу громадським транспортом

Віддалена робота – найкращий варіант для тих, у кого немає можливості їздити в офіс, але є освіта чи знання у певній галузі. Якщо ви вмієте користуватися комп'ютером і готові відповідально підійти до роботи, такий варіант припаде вам до душі. А сайт Vesti.ua зробив добірку вакансій для охочих працювати вдома.

SMM-фахівець

Цю посаду обіймає людина, яка вміє просувати сторінку чи спільноту у соціальній мережі не лише через інструментарій рекламного кабінету. Пропонують зарплату від 15 000 до 25 000 грн залежно від обсягу роботи.

Шукають людину, яка:

Копірайтер

В онлайн магазин потрібна людина, для написання інформаційних та рекламних текстів. Магазин знаходиться в Ізраїлі. Робота віддалена російською мовою. Зарплата 7600 грн, проте можливі бонуси.

Фахівець по роботі з клієнтами

Міжнародна компанія Global Bilgi набирає співробітників до свого штату. Робота дистанційна. Зарплата 12 000 грн плюс бонуси.

Шукають тих:

Викладач англійської мови 

Міжнародна онлайн-школа англійської мови пропонує дистанційну роботу із зарплатою від 15 000 до 30 000 грн. Потрібна людина, яка любить англійську та володіє нею на високому рівні; має досвід викладання чи репетиторства; прагне навчити та привести студента до результату; постійно розвивається та прокачує свої навички.

Маркетолог

Пропонують зарплату 25000–45000 грн. На цю вакансію потрібна людина з базовими знаннями основ Digital маркетингу, має навички гарної комунікації та вміє публічно виступати. Крім того, вміє створювати креативи, що продають, заголовки, презентації або ТЗ для дизайнерів.

Джерело матеріала
loader
loader