Збірна України ще може потрапити на Євро-2024: усі розклади
Збірна України ще може потрапити на Євро-2024: усі розклади

Збірна України ще може потрапити на Євро-2024: усі розклади

Синьо-жовті ще можуть потрапити на ЧЄ-2024

Збірна України після скандальної гри з Італією (0:0) у відборі на чемпіонат Європи-2024 опинилась у раунді плей-офф кваліфікації.

Щоб вийти на Євро-2024, Синьо-жовтим треба виграти мінітурнір, який відбудеться у березні 2024 року. Про це повідомляє "Телеграф".

Українці посіли третє місце на груповому етапі відбору ЧЄ-2024 та опинилися в раунді плей-офф. Наша команда має два варіанти продовження боротьби в турнірі: плей-офф А або плей-офф В. Де опиниться збірна України, визначиться жеребом між трьома командами, у міні-жеребкуванні також візьмуть участь Фінляндія та Ісландія.

Перший матч плей-офф Україна точно проведе на виїзді. У разі перемоги у першій грі наша команда може зіграти "вдома" у фіналі кваліфікації (місце визначиться жеребом — Ред.).

Сітка плей-офф на даний час:

  • А1. Польща – Естонія;
  • А2. Вельс/Хорватія — Фінляндія /Україна/Ісландія.
  • В1. Ізраїль — Фінляндія/Україна/Ісландія;
  • В2. Боснія та Герцеговина — Фінляндія/Україна/Ісландія.

Таким чином, збірна України з ймовірністю 33% у півфіналі плей-офф може зустрітися з Ізраїлем, або з Боснією та Герцеговиною, або з третьою командою з групи D Вельс/Хорватія.

Жеребкування раунду плей-офф відбудеться 23 листопада. Жеребкування групового етапу Євро-2024 пройде 2 грудня.

Нагадаємо, у матчі проти Італії рефері проігнорував падіння Михайла Мудрика в чужому штрафному майданчику на останніх хвилинах зустрічі, хоча на грі працювала система VAR. Додамо, що під час цього поєдинку із боковим суддею стався конфуз.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader