Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання
Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання

Щороку в Україні відзначається Всеукраїнський день психолога. Це професійне свято тих, хто піклується про психічне здоров’я інших людей, допомагає пережити травмувальні події та повернути душевний спокій.

День психолога 2024 – дата

Всеукраїнський день психолога щороку відзначається 23 квітня, дата не змінюється. У 2024 році свято припадає на вівторок.

День психолога започаткували у 2004 році за ініціативи Національної асоціації практичних психологів та соціальних працівників України.

Зараз дивляться

Дату 23 квітня обрали не просто так. Саме цього дня 1896 року народився український психолог Григорій Костюк, який зробив значний внесок у розвиток психологічної науки та освіти.

В умовах повномасштабної війни ця професія є надзвичайно важливою та потребує великої відповідальності. В день свята варто привітати всіх знайомих психологів, які продовжують працювати на допомагати людям.

Привітання з Днем психолога в картинках

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання - Фото 1

Привітання з Днем психолога

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання - Фото 2

Всеукраїнський день психолога – картинки

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання - Фото 3

День психолога – привітання у листівках

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання - Фото 4

Листівки до Всеукраїнського дня психолога

Коли День психолога 2024 в Україні – дата та привітання - Фото 5

День психолога в Україні – привітання

Привітання з Днем психолога в прозі

Вітаю з Всеукраїнським днем психолога! Ти, як справжній чарівник, відновлюєш душевну рівновагу, налаштовуєш на позитив, вселяєш упевненість у собі, даруєш сили і позитивні емоції іншим людям. Нехай твоя енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійним. Бажаю процвітання, кохання й удачі!

***

Вітаю вас з професійним святом, з Днем психолога! Бажаю в усьому позитивного настрою, щоб ви завжди могли знаходити правильні шляхи для вирішення всіх проблем. Бажаю бадьорості, енергії та професійного розвитку! Нехай здійснюються всі мрії, а цілі досягаються легко та швидко.

***

З Днем психолога! Нехай робота приносить задоволення та гідну зарплату! Бажаю постійного руху вгору кар’єрними сходами, досягнення всіх цілей, а також чудового фізичного і психологічного здоров’я!

***

Твоя професія унікальна та дуже необхідна! Я від щирого серця вітаю тебе з професійним святом, бажаю справжнього щастя без тривог та поганих думок. Нехай тебе завжди і скрізь супроводжує успіх, а сили, мудрості та знань вистачить на всіх клієнтів. Бажаю кохання, терпіння та міцного здоров’я. З Днем психолога!

***

Вітаю з Всеукраїнським днем психолога! Бажаю завжди бути в гармонії з собою, побільше відпочивати і щодня відчувати натхнення. Нехай кожен день буде продуктивним, насиченим та яскравим.

Теги за темою
Свята Психологія
Джерело матеріала
loader