Важливо думати про першу гру: Ребров оцінив суперників у плейоф відборі на Євро-2024
Важливо думати про першу гру: Ребров оцінив суперників у плейоф відборі на Євро-2024

Важливо думати про першу гру: Ребров оцінив суперників у плейоф відборі на Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування плейоф відбору на Євро-2024, за результатами якого синьо-жовті зустрінуться з командою Боснії і Герцеговини.

Ребров про результати жеребкування

У коментарі пресслужбі УАФ фахівець сказав, що пори зарано щось говорити, адже попереду будуть місяці підготовки до цього півфінального матчу плейоф.

— Я вже казав, що немає різниці, хто випаде нам на жеребкуванні. Нам випала збірна Боснії і Герцеговини. Будемо готуватися до цього суперника. Поки що рано про щось казати, тому що попереду ще три-чотири місяці підготовки. Дуже важливо, в якому стані підійдуть усі наші гравці до матчів плейоф. Маємо інформацію, з ким гратимемо, і я впевнений, що ми будемо готові до березневих зустрічей, – сказав Ребров.

За словами головного тренера, протягом наступних місяців тренерський штаб спостерігатиме за нашими гравцями та футболістами суперника. Ребров сказав, що знайомий зі збірною Боснії і Герцеговини і додав, що там “підібрані гарні гравці”.

Зараз дивляться

У разі перемоги у півфіналі Україна зіграє з переможцем пари Ізраїль – Ісландія. Ребров зазначив, що не має побажань, з ким із цих команд грати, адже спершу важливо перемогти Боснію і Герцеговину.

Також він додав, що фінальний матч потенційно Україна зіграє вдома і підтримка вболівальників важлива. Футболістам збірної важливо перш за все підготуватися до зустрічі з боснійцями та думати саме про першу й найближчу гру.

З , ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело матеріала
loader
loader