Кримський міст приречений: у СБУ анонсували нові спецоперації проти окупантів
Кримський міст приречений: у СБУ анонсували нові спецоперації проти окупантів

Кримський міст приречений: у СБУ анонсували нові спецоперації проти окупантів

Міст через Керченську протоку вже приречений. Незабаром можуть бути нові “сюрпризи” для російських окупантів, і вони стосуються не лише атак по цьому важливому об’єкту.

Про це заявив очільник Служби безпеки України Василь Малюк у першій серії з циклу документальних фільмів СБУ. Спецоперації перемоги. Він розповів про наслідки успішних операцій, коли спецслужби підривали Кримський міст морськими дронами Sea Baby.

– Ми зруйнували міф про непереможність Росії. Це країна-фейк. Міст приречений. Далі буде багато сюрпризів. Не лише щодо Кримського мосту, – анонсував глава СБУ.

Він звернув увагу, що російська пропаганда розповідала всьому світу, що незаконно побудований Кримський міст, на охорону якого було витрачено мільярд доларів, є нібито найзахищенішою спорудою у світі. Але українські морські дрони СБУ довели, що це брехня.

Зараз дивляться

Малюк зазначив, що успішні атаки спецслужб на Кримський міст перерізали логістичну артерію російської армії. Окупанти вимушені доставляти озброєння через пороми. На його думку, Україна фактично перевернула філософію військово-морських операцій.

За словами очільника СБУ, Sea Baby є не просто військово-морським дроном, а багатоцільовою платформою, яку дуже активно використовують для захисту України від російської агресії.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
СБУ Крим
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader