У Могилів-Подільському накрили цехи, де робили "брендовий" алкоголь
У Могилів-Подільському накрили цехи, де робили "брендовий" алкоголь

У Могилів-Подільському накрили цехи, де робили "брендовий" алкоголь

"Бізнес" вели українці та молдовани

У Могилів-Подільському Вінницької області поліційний накрили підпільні цехи, де робили алкоголь під марками відомих брендів. У фігурантів забрали напої та речі на 5 мільйонів гривень.

Джерело: Поліція Вінницької області.

Подробиці: Для виробництва підозрювані орендували кілька приміщень у Могилів-Подільському. В одних алкоголь виробляли, в інших зберігали. Усі були під цілодобовою охороною та облаштовані камерами відеонагляду, кажуть слідчі. Алкоголь продавали під виглядом відомих брендів як оптом, так і роздрібно. Для цього зробили декілька інтернет-магазинів. Продукцію возили покупцям самі, або відправляли поштою. Фігуранти постійно міняли сім-карти, користувалися раціями та засобами для глушіння сигналу, щоб їх не знайшли. Проте поліція зрештою викрила такий "бізнес".

У Могилів-Подільському накрили цехи, де робили "брендовий" алкоголь - Фото 1

Більш детально: Як з’ясувалося, схемою займалися дев’ятеро людей – це громадяни України та Молдови. Під час обшуків правоохоронці забрали понад 20 тонн алкоголю, тару для пакування, майже 330 тисяч гривень у різній валюті, рації, засоби для глушіння сигналу, легкові та вантажні автомобілі, чернетки тощо. Загальна вартість вилученого – 5 мільйонів гривень. Усім фігурантам повідомили про підозру.

Джерело матеріала
loader