Київ. Атака "шахедами", по районах є падіння уламків, руйнування та постраждалі
Київ. Атака "шахедами", по районах є падіння уламків, руйнування та постраждалі

Київ. Атака "шахедами", по районах є падіння уламків, руйнування та постраждалі

Країна-терорист РФ атакує Київ дронами-камікадзе типу Shahed-131/136, протиповітряна оборона відбиває атаку, чути вибухи. Глава Київської міської військової адміністрації Сергій Попко поінформував щодо постраждалих та руйнувань (інформація актуальна станом на 7:37).

У Голосіївському районі унаслідок збиття дронів РФ є падіння уламків на зону зелених насаджень, без потерпілих, написав посадовець.

Також уламки впали на 4-поверховий житловий будинок, інформація щодо ймовірних руйнувань та потерпілих уточнюється, додав він.

Рятувальники слідують на місце події, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

У Печерському районі є падіння уламків на незабудовану територію, попередньо, без наслідків, зазначив Попко.

У Солом'янському районі від падіння уламків є двоє постраждалих – в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації, написав він.

Також сталося руйнування на другому поверсі 5-поверхового будинку — вибито шибки, у будівлі заблоковано дві жінки, йдуть роботи по деблокуванню, повідомив глава КМВА.

Хронологію тривоги можна читати тут, оновлення також будуть у стрічці новин. Офіційно про перебіг тривоги інформують Повітряні сили та представники влади на місцях.

  • У ніч проти 18 листопада Росія атакувала Україну 38 дронами: під Одесою був приліт по енергетичному об'єкту. Під Києвом збили всі "шахеди".
  • У ніч проти 19 листопада загарбники спробували атакувати Київ "шахедами". Сили протиповітряної оборони знищили близько 10 безпілотників. У самому Києві не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань.
    • У ніч проти 24 листопада окупанти атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136: на Хмельниччині працювала ППО, постраждалих, руйнувань чи пожеж не зафіксовано. У ПС уточнили, що під ударом був Старокостянтинів.

    Джерело матеріала
    loader
    loader