Хуртовини і снігові замети: Київ обмежить в'їзд вантажівок через негоду
Хуртовини і снігові замети: Київ обмежить в'їзд вантажівок через негоду

Хуртовини і снігові замети: Київ обмежить в'їзд вантажівок через негоду

Так, 26–27 листопада в столиці очікують сильні снігопади й пориви вітру до II (помаранчевого) рівня небезпеки. Тому влада наполегливо просить водіїв не виїжджати на вулиці міста без нагальної потреби.

"Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи транспорту, комунальних та енергетичних підприємств", – зазначили в КМВА.

Водіїв також закликають не паркувати свої автівки на тротуарах і узбіччях, щоб не заважати роботі спецтехніки.

Підготовка до погіршення погоди

У міській адміністрації запевнили, що аварійні, комунальні та дорожні служби готові до ліквідації наслідків негоди. Для цього вже виділили відповідні засоби:

  • понад 500 машин спеціальної техніки;
  • майже 20 тисяч тонн солі;
  • понад 50 тисяч тонн піску.

Чи працюватимуть школи й садочки

Загальноосвітні заклади працюватимуть у змішаному форматі – онлайн та офлайн. Відповідно батьки самі вирішуватимуть, у якому режимі навчатиметься їхня дитина.

Садочки ж працюватимуть у звичному режимі.

Ситуація в Києві: останні новини

  • Вночі 25 листопада російські окупанти здійснили масовану атаку, головною ціллю якої став Київ. Ворог запустив десятки дронів на столицю, унаслідок чого постраждало п'ятеро людей, зокрема 11-річна дитина. Крім того, було багато руйнувань і пошкоджень.
  • Мешканці були шоковані й зі сльозами на очах розповіли про нічний обстріл. До слова, атака тривала протягом шести годин.
  • Напередодні до Києва завітав президент Латвії Едгарс Рінкевичс. Під час терористичної атаки російських окупантів політик був змушений перебувати в укритті.
  • Ворожі дрони пошкодили магістральні лінії передач, унаслідок чого в Києві було знеструмлено 77 житлових будинків і 120 установ. Однак проблему вже вдалось усунути.
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader