Окупанти просуваються в районі Авдіївки – ISW
Окупанти просуваються в районі Авдіївки – ISW

Окупанти просуваються в районі Авдіївки – ISW

25 листопада російські війська продовжували наступальні операції під Авдіївкою Донецької області.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Геолокаційні кадри, опубліковані 24 листопада, вказують на те, що росіяни просунулися на північ від Красногорівки (7 км на північний захід від Авдіївки).

Зараз дивляться

Російські джерела стверджують, що війська РФ просунулися в промисловій зоні та поблизу залізничної станції Ясинувата-2 (обидві на південний схід від Авдіївки), біля Кам’янки (5 км на північний схід від Авдіївки), а також поблизу Авдіївського коксохімічного заводу.

Російські джерела також заявляли, що російські сили просунулися вперед біля Степового (4 км на північний захід від Авдіївки) і Новокалинового (11 км на північний захід від Авдіївки). Водночас жодних підтверджень цьому немає.

В Генштабі ЗСУ повідомили, що українські сили відбили російські наземні атаки на схід і південь від Новокалинового, а також поблизу Новобахмутівки (13 км на північний схід від Авдіївки), Степового, Авдіївки, Північного (6 км на захід від Авдіївки) і Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки).

Речник Таврійського угруповання військ України полковник Олександр Штупун заявив, що російські війська знизили інтенсивність авіаударів та зменшили кількість бронетехніки на авдіївському напрямку, але вони все ще проводять піхотні атаки.

Раніше аналітики ISW розповіли, чи стане новий штурм Авдіївки значною загрозою для ЗСУ.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader