Картка monobank допомогла врятувати чоловіка, що вважався зниклим безвісти
Картка monobank допомогла врятувати чоловіка, що вважався зниклим безвісти

Картка monobank допомогла врятувати чоловіка, що вважався зниклим безвісти

Історія про людяність від співзасновника банку Олега Гороховського

Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів історію про те, як банківська картка допомогла знайти рідних чоловіку, який вважався зниклим безвісти за кордоном. 

Джерело: Гороховський в Telegram.

Цитата: "Під час обробки пошти vip@monobank.ua мій колега звернув увагу на лист, написаний англійською, від клініки у Франкфурті. Клініка у листі повідомляла, що до них потрапив пацієнт без свідомості у критичному стані, він не може говорити та підключений до апарату штучної вентиляції легень. При ньому з речей була лише карта monobank. Оцінивши серйозність ситуації, мій колега відклав усі свої робочі питання і зосередився на допомозі клієнту. За номером карти співробітнику вдалося ідентифікувати клієнта. У базах даних МВС клієнт вважався зниклим безвісти".

Контекст: За словами Гороховського, після детального аналізу профілю клієнта, було виявлено декілька переказів на карту, збережену під контактом "Мама". Після цього вся інформація про інцидент була передана в відповідні державні органи України, включно з Генконсульством України у Франкфурті. Там запевнили, що клієнту буде надана необхідна допомога нашим консульством і він возз'єднається з сім'єю, коли одужає. Сім'я раніше не мала з ним зв'язку – довгий час він вважався зниклим безвісти.

Джерело матеріала
loader
loader