Дружить з дівчиною колишнього: Гвінет Пелтроу взялася за руки з Дакотою Джонсон
Дружить з дівчиною колишнього: Гвінет Пелтроу взялася за руки з Дакотою Джонсон

Дружить з дівчиною колишнього: Гвінет Пелтроу взялася за руки з Дакотою Джонсон

Володарка Оскара Гвінет Пелтроу дружить із дівчиною свого колишнього чоловіка Кріса Мартіна. Зараз її екс перебуває в стосунках з акторкою Дакотою Джонсон. Пелтроу запостила спільне фото із зіркою 50 відтінків сірого.

Гвінет Пелтроу дружить з Дакотою Джонсон

Те, що знаменитості приятелюють? зʼясувалося, коли Гвінет запропонувала підписникам ставити їй питання в Instagram. Шанувальники цікавилися, що вона їсть на сніданок, які трекі є в її плейлисті, які доглядові засоби вона вкористовує та прохали показати фото з дітьми та чоловіком. Один із фоловерів запитався щодо спільного знімку з Дакотою Джонсон, і Пелтроу не забарилася з відповіддю.

скрин з інсти Пелтроу

Фото: скрин з instagram.com/stories/gwynethpaltrow

На фото 51-річна Гвінет та 34-річна Дакота тримаються за руки під час спільної прогулянки. Вони стоять пліч-о-пліч посеред дороги, вдягнені в теплі куртки, джинси та шапки, та всміхаються просто в камеру.

Зараз дивляться

Хоча Джонсон і 46-річний фронтмен гурту Coldplay Кріс Мартін тримають свій роман подалі від очей громадськості, Пелтроу час від часу розповідає про свої стосунки з колишнім та його дівчиною. Зірка Залізної людини завжди дуже тепло відгукується про Дакоту Джонсон, називає її чудовою людиною та запевняє, що вони добрі подруги.

Як розійшлися Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін

Акторка та музикант побралися у 2003 році, проте через 11 років оголосили про “свідоме розлучення”. Вони остаточно розійшлися у 2016 році. Невдовзі після цього Гвінет Пелтроу почала зустрічатися з Бредом Фальчуком, за якого вийшла заміж у 2018 році.

Попри те, що кожен з колишнього подружжя має нові стосунки, вони продовжують разом виховувати своїх дітей. Пелтроу визнає, що після розлучення траплялися складні моменти, але тепер він для неї, як брат.

Джерело матеріала
loader