На Одещині водій накоїв лиха, все закінчилося сумно: подробиці аварії
На Одещині водій накоїв лиха, все закінчилося сумно: подробиці аварії

На Одещині водій накоїв лиха, все закінчилося сумно: подробиці аварії

Дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Нова Некрасівка. За скоєне водієві загрожує позбавлення волі і права керування транспортними засобами. про це детальніше повідомили на сайті Нацполіції Одеської області.

Поліцейські попередньо встановили, що житель міста Ізмаїл, керуючи автомобілем "CHEVROLET" по вулиці Центральній в напрямку вулиці Перемоги, не дотримався дорожньої обстановки, не вибрав безпечну дистанцію та інтервал і наїхав на пішохода, який йшов по узбіччю в тому ж напрямку.

Потерпілого доставили до лікарні, де виявили множинні переломи ребер та кісток таза.

Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був п'яним. У його організмі було виявлено 2,4 проміле алкоголю.

Слідчі поліції затримали водія. У рамках кримінального провадження транспортний засіб взяли під арешт та призначили експертизи.

Як повідомив старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років і позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років. Слідство триває.

Поліцейські закликають водіїв беззаперечно дотримуватися правил дорожнього руху і утримуватися від керування транспортними засобами у стані сп'яніння.

Останні новини України:

Також писала Politeka, на Одещині 14-річний підліток накоїв лиха.

Теги за темою
ДТП Одеса Одеська область
Джерело матеріала
loader
loader