У Києві у вихідні пройде грандіозний ярмарок різдвяних подарунків
У Києві у вихідні пройде грандіозний ярмарок різдвяних подарунків

У Києві у вихідні пройде грандіозний ярмарок різдвяних подарунків

Фото: @iliana_magic

2 -3 грудня на лівому березі відбудеться маркет усього українського "Вдома fest"

Грудень - це цілий місяць приводів для подарунків. Як зробити так, щоб подарунки всі і всім, купити за один день і в одному місці. На це питання є відповідь: найближчого вікенду 2 - 3 грудня у Києві пройде "Вдома fest".

"Вдома fest" - це найбільший в Україні маркет вітчизняних брендів та виробників. Всі вони об'єднуються цими днями на фестивалі для того, щоб кожен українець міг прийти, вибрати подарунки на будь-який смак та гаманець та паралельно підтримати вітчизняного виробника.
На грудневій виставці будуть представлені товари з різних галузей: декор, хендмейд, текстиль, іграшки, меблі, вінтаж, прикраси, товари для домашніх улюбленців, канцелярія, аксесуари, косметика, книги, одяг, взуття, екопродукти та багато іншого.
Ідей для подарунків тут буде багато. Від різдвяних вертепних зірок Zvizda до неповторних іграшок ручної роботи, від унікальних прикрас з бісеру та полімерної глини, до шоперів із ручним розписом, чарівних в'язаних рукавичок з мохера та елегантних новорічних композицій із натуральних матеріалів. І все це зроблено під час війни руками українських майстрів.

Для гостей виставки – дорослих та маленьких – запланована програма розваг: майстер-класи, dj-сети, фотозони, фуд-корти, дитяча анімація.
Наприклад, 2 грудня з 17:00 до 19:00 на фестивалі буде організовано майстер-клас із гри на калімбі.
До речі, вхід для дітей віком до 12 років – вільний.
На фестиваль можна взяти з собою домашніх тварин, оскільки організатори – pet-friendly.

Читайте також: Різдвяний грудень – 2023 у Києві. Куди піти з дитиною: топ-7 подій

Джерело матеріала
loader