У Києві стартує лижний сезон: які комплекси почнуть роботу першими
У Києві стартує лижний сезон: які комплекси почнуть роботу першими

У Києві стартує лижний сезон: які комплекси почнуть роботу першими

У Києві в суботу, 2 грудня, розпочне роботу комплекс "Протасів Яр". О 10:00 для бажаючих прокататися на лижах та сноуборді у тестовому режимі малий схил.

Про це повідомити в пресслужбі спорткомплексу. Уразі відключення електроенергії, роботи підйомників забезпечать генератори.

"Шановній гості! Наша команда плідно попрацювала цього морозного тижня, тож ми раді повідомити, що сезон 2023-2024 розпочнеться вже цієї суботи, 2 грудня! Відкриття комплексу відбудеться о 10:00 (в тестовому режимі). Працюватимуть малий схил, прокат спорядження, школа Protasiv School, ресторан ДоSki та фудкорт. Також відкрито продаж сезонних абонементів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, вже опубліковано тарифи на цей сезон:

  • 1 підйом (великий або малий витяг): будні дні – 35 грн, святкові та вихідні – 45 грн;
  • Вихід на сніг (оплата за 4 годин перебування): будні, святкові та вихідні дні – 150 грн;
  • Абонементи на 2 години: будні дні – 350 грн; святкові та вихідні – 450 грн;
  • SKIPASS (разово): будні дні – 20 грн, святкові та вихідні – 20 грн.

У пресслужбі додали, що у цьому сезоні комплекс працюватиме з 10:00 до 21:00, каса з 10:00 до 20:30. У зв'язку з комендантською годиною нічні катання проводитись не будуть. У випадку відключень електроенергії буде забезпечувати роботу комплексу з використанням генераторів.

"Веб-камера наразі буде вимкнена з безпекових міркувань. Ми працюємо над можливим форматом відновлення прямої трансляції ситуації на схилі, а поки що будемо максимально часто інформувати вас про стан справ зі снігом в наших Instagram та Facebook, тож підписуйтесь на нас там!", – резюмували в пресслужбі.

Варто додати, інформації щодо роботи інших лижних комплексів Києва та Київщини, наразі не має.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві та Київській області в п’ятницю, 1 грудня, хмарно, невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Повітря в регіоні максимально прогріється до +3°С.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader