Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії
Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії

Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії

На українських сайтах з пошуку роботи з'явилися вакансії для співробітників, які спочатку помилково віднесли до київського аеропорту «Бориспіль». Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, показавши скріншоти з одного з сайтів.

«Вакансії з аеропорту Бориспіль почали зʼявлятися на сайтах. Напередодні з'явилась інформація, що аеропорт може запрацювати. Хоча зараз це виглядає, як фантастика», – написав він.

Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії фото 1
Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії фото 2

Цаплієнко зазначив, що аеропорт Тель-Авіва в Ізраїлі навіть під час масових ракетних обстрілів з боку терористів ХАМАС продовжував працювати без перерви. Він також відзначив, що галузь авіатранспорту в Україні посідає третє місце за обсягом заробітної плати, хоча з 24 лютого 2022 року жоден український аеропорт не функціонує через загрозу ракетних атак з боку Росії.

Однак пізніше журналіст уточнив інформацію, зазначивши, що працівників шукає не аеропорт «Бориспіль», а державне авіапідприємство «Україна». Ця компанія займається обслуговуванням вищого керівництва України. Літаки Ан-148 та Airbus A-319, на які відбувся оголошений набір, використовуються вищим керівництвом для перельотів.

Як повідомлялося, «Бориспіль» стане першим аеропортом, який відкриють в Україні, щойно це дозволить безпекова ситуація. 

Як повідомлялося, Єрмак анонсував відкриття одного із аеропортів України ще до завершення війни. 

Джерело матеріала
loader
loader