На Київщині зникла дівчинка, яка пішла до школи і не повернулася: прикмети та фото
На Київщині зникла дівчинка, яка пішла до школи і не повернулася: прикмети та фото

На Київщині зникла дівчинка, яка пішла до школи і не повернулася: прикмети та фото

У пошуках задіяно весь особовий склад поліції Київської області

У вівторок, 5 грудня, до правоохоронців Київщини звернулася схвильована жінка, яка просила допомоги у пошуках її зниклої 7-річної доньки Валерії Гуласарян. Дівчинка, яка проживає разом із сім’єю у Броварах Київської області, пішла до школи та зникла.

Наразі пошуками школярки займаються правоохоронці Київської області. Усіх небайдужих теж просять долучитися до пошуків зниклої дівчинки.

Відомо, що 7-річна Валерія пішла до школи та після закінчення занять додому так і не повернулася. Її місцезнаходження наразі не встановлено.

Прикмети дівчинки: зріст 130 сантиметрів, худорлявої статури, волосся світле, заплетене в косу, очі блакитні. Має вроджену пляму ззаду на шиї.

Була одягнена: біла шапка, чорна куртка, фіолетова кофта з капюшоном, чорні штани та взуття рожевого кольору.

При отриманні будь-якої інформації про місцезнаходження малолітньої просимо повідомити на спецлінію "102" або до Броварського управління поліції Київщини за телефоном + 38 0 (97) 759 43 24.

Зникла дівчинка мешкає у Броварах

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Україні спостерігається хвиля дитячих самогубств : психолог вказала на тривожні дзвіночки. Думки про самогубство бувають у переважній більшості підлітків. Те, що дитина думає про це, не означає, що вона обов’язково накладе на себе руки. Однак батькам слід звернути увагу на певні особливості у поведінці підлітка, щоб уникнути трагедії.

Теги за темою
Діти Київська область
Джерело матеріала
loader
loader