Нехай у житті трапляються дива! Привітання з Днем святого Миколая
Нехай у житті трапляються дива! Привітання з Днем святого Миколая

Нехай у житті трапляються дива! Привітання з Днем святого Миколая

За новоюліанським календарем День святого Миколая відзначається 6 грудня (стара дата – 19 грудня). Саме це свято відкриває цикл новорічних урочистостей.

Зазвичай на День святого Миколая з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі, оскільки під подушкою можна знайти солодощі та подарунки.

Сьогодні варто привітати всіх рідних та знайомих з Днем святого Миколая. Для цього Факти ICTV підготували привітання у листівках та прозі.

Зараз дивляться

Привітання з Днем святого Миколая у прозі

З Днем святого Миколая! Бажаю миру, добра, сімейного затишку та достатку! Нехай святий Миколай вбереже вас та ваших близьких від всіх бід та незгод, подарує любов, радість та справжню віру у дива! Хай здійснюються всі ваші мрії, а ця зима буде по-особливому теплою!

***

Вітаю з Днем святого Миколая! Бажаю справжнього дива та безмежної радості, посмішок рідних та любові, веселих миттєвостей та гарного настрою, надії та віри у світле майбутнє. Нехай свято подарує сімейний затишок, а святий Миколай прожене від вас усі негоди.

***

У День святого Миколая бажаю, щоб у твоєму житті траплялись дива та радощі, щоб у родині всі були здорові та щасливі. Нехай на шляху зустрічаються добрі люди та великі можливості. І нехай Миколайчик подарує солодощі для щасливого життя.

***

З Днем святого Миколая! Нехай в цей день відбудуться чарівні та казкові події! Добра вам, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних подарунків під подушкою. Хай у кожному домі буде достаток, затишна атмосфера та багато сміху. Бажаю радості, душевного тепла і здійснення всіх мрій.

***

Нехай святий Миколай завжди йде з тобою поруч. Нехай оберігає тебе від поганих кроків, покаже істинний шлях і благословить на щасливе життя. Якщо твої помисли будуть чистими, а в серці будеш нести тільки добро і любов, то святий покровитель зробить твій життєвий шлях світлим, радісним і безпечним. Зі святом святого Миколая!

День святого Миколая – листівки

День святого Миколая

День святого Миколая – картинки

Нехай у житті трапляються дива! Привітання з Днем святого Миколая - Фото 2

Листівки до Дня святого Миколая

Нехай у житті трапляються дива! Привітання з Днем святого Миколая - Фото 3

День святого Миколая 2023 – привітання у листівках

День святого Миколая

День святого Миколая 6 грудня 2023

День святого Миколая

Картинки до Дня святого Миколая

Джерело матеріала
loader
loader