"Динамо" обіграло "Металіст 1925" у перенесеному матчі Прем'єр-ліги
"Динамо" обіграло "Металіст 1925" у перенесеному матчі Прем'єр-ліги

"Динамо" обіграло "Металіст 1925" у перенесеному матчі Прем'єр-ліги

Гра на столичному стадіоні "Динамо" завершилася з рахунком 4:2

На столичному стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського завершився пропущений матч 3-го туру Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" приймало харківський "Металіст 1925".

Джерело: УПЛ

Подробиці: Гра завершилася з рахунком 4:2 на користь господарів поля. При цьому, столична команда створила дворазову перевагу вже в першій половині першого тайму.

В інший час столична команда зуміла втримати свою перевагу, домігшись перемоги.

Детальніше: Уже до 23-ї хвилини рахунок був 2:0 на користь "Динамо", завдяки дублю Волошина, який відзначився на 10-й і 22-й хвилинах. На 30-й хвилині Дмитренко скоротив розрив у рахунку, але на 33-й Ванат знову збільшив перевагу столичної команди до двох голів - 3:1.

У другій половині гри, на 72-й хвилині, Ременюк знову скоротив рахунок до мінімуму, що обіцяло напружену кінцівку. Але, крапку в матчі поставив гол "динамівця" Дячука на 90+1 хвилині - 4:2.

Таким чином, "Динамо" набрало 25 очок у 13 матчах і піднялося на 5-е місце в турнірній таблиці. Лідирує "Кривбас" (33 очки в 16 іграх), стільки ж у "Дніпро-1", але команда поступається за додатковими показниками. У "Полісся" - 31 (16), у "Шахтаря" - 28 (14).

"Шахтар" і "Динамо" є лідерами за втраченими очками.

Читайте також інші новини спорту:

Джерело матеріала
loader