Робота в Харкові: топ-5 гарячих вакансій для студентів
Робота в Харкові: топ-5 гарячих вакансій для студентів

Робота в Харкові: топ-5 гарячих вакансій для студентів

Із зарплатою від 15 до 30 тисяч гривень

Останнім часом на сайтах з пошуку роботи збільшилася кількість вакансій для студентів. Vesti.ua підібрали п'ять гарячих вакансій для студентів у місті Харкові із зарплатою від 15 до 25 тисяч гривень.

За даними обласного центру зайнятості Харківської обласної військової адміністрації, станом на 7 грудня 2023 року в Харкові та області відкрито 1161 вакансію. Як і раніше підвищеним попитом користуються досвідчені працівники у сфері робітничих професій: головний інженер, механік, слюсар-дизеліст, водій навантажувача, електрогазозварювальник, монтажник зовнішніх трубопроводів. Як і раніше, спостерігається інтерес до фахівців медичної сфери. Збільшилася кількість вакансій для працівників сфери управління.

Робота в Харкові: топ-5 гарячих вакансій для студентів - фото 1

Vesti.ua вивчили пропозиції сайтів з пошуку роботи і помітили, що останнім часом у всіх сферах зросла кількість пропозицій для студентів. При цьому зарплату для молодих співробітників пропонують гідну - від 15 до 30 тисяч гривень. Є зарплати й вищі. Але тут уже потрібен пристойний досвід роботи, чого у студентів часто немає.

Викладач англійської мови (онлайн)

15 000 - 30 000 грн

Englishdom - міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи, шукає викладача англійської мови. Готові взяти студента.

Компанія пропонує:

Умови роботи:

Контент-менеджер

15 000 - 30 000 грн

Компанія Marketing Box шукає талановитого та креативного контент-менеджера. Ваше завдання буде створювати та керувати контентом, що відображає нашу компанію в соціальних мережах. Повна зайнятість. Готові взяти студента.

Вимоги:

Обов'язки:

Майстер з ремонту мобільних телефонів, планшетів, електроніки

15 000 - 30 000 грн

Gadgik - мережа магазинів, що продають і ремонтують техніку та аксесуари. На даний момент шукаємо майстра з ремонту телефонів на локацію Палац Спорту, м. Харків. Повна зайнятість. Готові взяти студента.

Вимоги:

Обов'язки:

Операціоніст 1С

26 000 - 30 000 грн

Компанія "КІТ Груп" - одна з найпопулярніших мереж пунктів обміну валют в Україні. Наші філії розташовані в 24 областях України та в деяких країнах Європи. Компанія шукає Операціоніста 1С. Повна зайнятість. Готові взяти студента.

Вимоги:

Обов'язки:

Продавець-консультант крафтового пива

15 000 - 30 000 грн

REMESLO BREWERY - харківська приватна пивоварня, яка має мережу фірмових магазинів у Харкові (25), Полтаві (3), працюємо на ринку України вже 8 років. Запрошує в команду енергійного та відповідального продавця-консультанта. Повна зайнятість. Готові взяти студента.

Вимоги:

Обов'язки:

Джерело матеріала
loader
loader