Зірка "Всі жінки відьми" Шеннен Доерті розповіла, що дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку
Зірка "Всі жінки відьми" Шеннен Доерті розповіла, що дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Зірка "Всі жінки відьми" Шеннен Доерті розповіла, що дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Зірка культового серіалу 2000-х "Всі жінки відьми" ("Зачаровані") Шеннен Доерті вперше розповіла про причини розлучення з чоловіком фотографом Куртом Ісварієнком через 11 років шлюбу. У своєму подкасті "Давайте прояснимо з Шеннен Доерті" артистка зізналася, що дізналася про зраду чоловіка напередодні операції з видалення пухлини в мозку.

- Я лягла на операцію рано вранці, після того, як дізналася, що моєму шлюбу прийшов кінець, що у чоловіка був роман протягом двох років, - зазначила зірка. - Зрештою, я просто відчула себе неймовірно нелюбою для людини, з якою була 14 років і яку любила всім серцем. Він не пішов на операцію [підтримувати мене], хоч він дуже ясно дав зрозуміти, що хоче піти. Але я не могла піти на операцію, якщо б він там був. Я почувала себе такою зрадженою.

За словами Доерті, вона "страшно боялася" хірургічного втручання і думала, що в результаті помре чи втратить здатність говорити чи ходити. Під час операції Доерті підтримували мама, брат та найкращі друзі. Актриса також уточнила, що з того часу буквально "одержима" бажанням дізнатися правду про невірність свого колишнього чоловіка.

- Якщо ви прожили 14 років разом і зрадили, хіба ця людина не заслуговує на абсолютну правду, незалежно від того, наскільки це її ранить? - сказала вона.

Шеннен подала на розлучення з Куртом у квітні цього року, проте у заяві про розірвання шлюбу було зазначено, пара розійшлася ще у січні. Вони не мали спільних дітей.

У зірки "Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки відьми" виявили рак грудей у ​​березні 2015 року, але вона приховувала це від ЗМІ. Актриса пройшла кілька курсів променевої та хіміотерапії, зробила операцію з видалення молочних залоз, досягнувши ремісії. Через два роки у неї стався рецидив хвороби. У червні 2023-го Доерті відверто розповіла про те, що у неї виявили четверту стадію раку, а пізніше і метастази в головному мозку. Влітку вона перенесла операцію видалення пухлини в головному мозку, проте пізніше стало відомо, що хвороба поширилася на кістки. Сама Шеннен продовжує боротьбу з раком та каже, що її ще рано ховати.

Джерело матеріала
loader
loader