Шеннен Догерті дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку
Шеннен Догерті дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Шеннен Догерті дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Американська акторка Шеннен Догерті, яка бореться з раком грудей четвертої стадії, поділилася подробицями розставання з третім чоловіком, фотографом Куртом Ісварієнком.

Догерті дізналася про зраду чоловіка перед операцією

Акторка готувалася до операції з видалення пухлини головного мозку, коли дізналася, що останні два роки Курт їй зраджував.

Чоловік хотів піти разом з Шеннен в лікарню, щоб підтримати її. Однак Догерті відчувала себе настільки пригніченою, що не дозволила.

Зараз дивляться

– Я пішла на операцію рано вранці, після того, як дізналася, що мій шлюб фактично розпався, що у мого чоловіка був роман протягом двох років. Я не могла не піти на операцію, навіть якщо він чітко сказав, що хоче піти, я не могла піти на операцію, коли він був там. Я почувалася такою зрадженою. Я відчула, що мене неймовірно не любить той, з ким я була разом 14 років, той, кого я любила всім серцем, – сказала Догерті і додала, що під час операції її підтримували мама, брат та найкращі друзі.

Акторка зізналась, що стала “одержима” ідеєю з’ясувати всю правду про зраду чоловіка і навіть спілкувалася з дівчиною, з якою в Ісварієнка був роман.

– Якщо ви прожили разом 14 років і зраджували, хіба ця людина не заслуговує на абсолютну правду, незалежно від того, наскільки їй боляче. Я була в жаху від того, що не можу зберегти стосунки. Я тричі зазнала невдачі в шлюбі, але все ще вірю в кохання, – сказала Шеннен.

Догерті подала документи на розлучення з Ісварієнком у квітні цього року, а операцію на мозку перенесла в січні.

Зазначимо, що у 2015 році акторці вперше поставили діагноз рак грудей, після чого їй зробили мастектомію (хірургічне видалення молочних залоз), провели хіміотерапію та опромінення.

У 2017-му Догерті повідомила, що в неї настала ремісія, а через два роки онкологія повернулася. Шеннен розповіла, що страждає на метастатичний рак 4-ї стадії.

Джерело матеріала
loader
loader