"Полісся" та "Дніпро-1" зіграли внічию в центральному матчі туру УПЛ
"Полісся" та "Дніпро-1" зіграли внічию в центральному матчі туру УПЛ

"Полісся" та "Дніпро-1" зіграли внічию в центральному матчі туру УПЛ

Гра в Житомирі завершилася з рахунком 1:1

У Житомирі завершився центральний матч 17-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому "Полісся" приймало "Дніпро-1".

Джерело: УПЛ

Подробиці: Гра завершилася з рахунком 1:1. На гол Філіппова на початку другого тайму, в середині другої половини гри точним ударом відповів Тейлор.

Детальніше: У першому таймі гра була не найактивніша і команди завершили 45-хвилинку без голів. Але відразу ж після перерви рахунок відкрили гості. На 49-й хвилині Філіппов в один дотик переправив м'яч у кут воріт після прострілу з правого флангу від Адамюка - 0:1.

Після цього "Полісся" перехопило ініціативу і досить швидко зрівняло рахунок. На 63-й хвилині "дніпряни" помилилися в центрі поля, Сарапій не зміг вибити м'яч, хоча виграв боротьбу за нього. М'яч потрапив у ногу Тейлора, він помчав до воріт, виграв силову боротьбу у Сватка і пробив повз голкіпера Кінарейкіна - 1:1.

Надалі команди багато атакували, граючи на перемогу, а на 79-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота "Дніпро-1", але після перегляду VAR скасував своє рішення.

У підсумку, матч так і закінчився - 1:1.

Таким чином, "Дніпро-1" зберіг перше місце в турнірній таблиці (34 очки), але може втратити його в суботу, якщо "Кривбас" у своєму матчі здолає "Зорю". У "Кривбасу" 33 бали, у "Полісся" - 32.

Читайте також інші новини спорту:

Джерело матеріала
loader