Топ-ігри Sega стануть фільмами
Топ-ігри Sega стануть фільмами

Топ-ігри Sega стануть фільмами

Які ігри Sega екранізують у першу чергу

Sega перезавантажує ретро-франшизи - Crazy Taxi, Streets of Rage, Golden Axe, Jet Set Radio і Shinobi. Найближчими роками ці ігри будуть екранізовані.

Джерело: Variety

Докладніше:

7 грудня на Game Awards компанія Sega показала аудиторії Лос-Анджелеса трейлер, у якому показано кадри нових ігор, що зараз перебувають у розробці, а також заявили про наміри екранізувати свої найпопулярніші ігри.

За словами керівництва компанії їх надихнув успіх у кінотеатрах успішної франшизи фільму "Сонік". Нагадаємо, що перша частина, яка вийшла 2020 року, зібрала 319 мільйонів доларів у прокаті по всьому світу, а сиквел 2022 року заробив 405 мільйонів доларів. 

Тому Sega планує створити нові фільми, телесеріали та ліцензійні продукти на основі старих ігор. Крім п'яти оголошених перезавантажень, є низка інших проєктів, шанси яких Sega наразі оцінює. Що ж стосується вже заявлених проектів Crazy Taxi, Streets of Rage, Golden Axe, Jet Set Radio і Shinobi, то конкретних дат їхніх випусків ще немає. Керівництво компанії заявляє, що це справа найближчих двох років.

Окрім цього керівництво компанії вирішило приділити більше уваги крос-промоушену. Тому вони використовуватимуть у нових іграх і перезавантаженнях персонажів, яких не було в оригінальних іграх, але вони з'явилися у фільмах. Зокрема, йдеться про Шедоу, якого дражнили у сцені після титрів у "Sonic 2". Він стане головним антигероєм "Sonic the Hedgehog 3", вихід якого заплановано на 20 грудня 2024 року, а також буде героєм нової гри Sonic.

Що цьому передувало:

Нагадаємо, що про екранізацію "Сінобі" від Марка Платта і Stories International було анонсовано ще 2016 року, а торік Lionsgate отримала права на екранізацію "Вулиць люті", найнявши сценариста "Джона Віка" Дерека Колстада.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader