Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту
Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту

Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту

Вдень 9 грудня російські терористи вкотре атакувала Херсон. Внаслідок поранення отримали мирні жителі.

Про це вTelegram повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Внаслідок обстрілу поранення середньої тяжкості отримала 58-річна жінка. За інформацією моніторингових каналів, інший постраждалий – 29-річний чоловік. Його стан оцінюється як легкий. Поки що травмованого обстежать у лікарні.

"Російська армія вкотре вдарила по Херсону. Поки що відомо, що внаслідок обстрілів постраждали двоє людей. До лікарні у стані середньої тяжкості доправили 58-річну херсонку. У неї діагностували вибухову травму та поранення голови. Потерпілій надають медичну допомогу”, - повідомили в ОВА.

Російські окупанти вдарили по Дніпровському району Херсона.

Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту - Фото 1

Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту - Фото 2

Крім того, вранці 9 грудня російська терористична армія вдарила по Бериславу на Херсонщині – з дрону на населений пункт було скинуто боєприпас.

Внаслідок вибуху травми несумісні з життям отримав місцевий житель. Також осколкове поранення отримала ще одна людина. Ці люди в момент атаки йшли вулицею.

При процесуальному керівництві Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством (ч. 2 ст.438 КК України). Прокурори вживають усіх можливих і належних заходів щодо документування військових злочинів, скоєних представниками збройних сил Росії.

Росія знову обстріляла Херсон: наслідки теракту - Фото 3

Нагадаємо, американські аналітики заявили, що окупанти змінили тактику оборони на лівому березі Херсонщини.

Джерело матеріала
loader
loader