У метро Києва запустять човниковий рух: що це таке і на що слід розраховувати киянам
У метро Києва запустять човниковий рух: що це таке і на що слід розраховувати киянам

У метро Києва запустять човниковий рух: що це таке і на що слід розраховувати киянам

Це зможе допогти впоратися з транспортним колапсом у столиці

У метро Києва розробляють запуск човникового руху на ділянці "Либідська" – "Теремки". При цьому інтервал руху такого потяга становитиме до пів години.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Правий берег Київ" із посиланням на слова Діректора Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА) Руслана Кандибора.

Новина доповнюється

Нагадаємо, що міська влада анонсувала припинення руху метро від "Либідської" до "Теремків" на суботу, 9 грудня, проте вже вдень 8 грудня в КМДА повідомила про екстрене перекриття руху в частині синьої гілки метро.

Як виявилося, у тунелі метро "Деміївська" відбулася розгерметизація і вода почала підтоплювати колії. На місце події прибув міський голова Києва Віталій Кличко, який припустив, що підтоплення сталося через порушення умов будівництва.

На даний момент у Києві повністю закрили станції метро " Теремки", "Іподром", "Виставковий центр", "Васильківська", "Голосіївська" та "Деміївська".

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, як жителі Києва реагують у соцмережах на закриття станцій метро в Києві : "життя дало тріщину — Теремки тепер Троєщина".

Цю інформацію мешканці Києва очікувано сприйняли з обуренням та обуренням. У соціальних мережах з’явилося безліч негативних коментарів, спрямованих у бік діючої міської влади. Хоча знайшлися й ті, хто з гумором поставився до того, що сталося.

Теги за темою
Транспорт
Джерело матеріала
loader