Не проґавте шанс змінити життя: коли планети будуть ретроградними у 2024 році
Не проґавте шанс змінити життя: коли планети будуть ретроградними у 2024 році

Не проґавте шанс змінити життя: коли планети будуть ретроградними у 2024 році

Ретроградність багатьох планет варто чекати у 2024 році. Планети будуть “змінювати напрямок руху”, тим самим впливаючи на наше життя, самопочуття, настрій і багато іншого.

Енергетика планет впливає на нас так само, як і фази Місяця – зміни відчувають не тільки люди, а й тварини з рослинами.

Саме час з’ясувати, коли будуть ретроградні періоди руху планет у 2024 році і як вони на нас вплинуть.

Зараз дивляться

Ретроградний Меркурій 2024

Найближча до Сонця планета буде ретроградною аж 4 рази:

  • 1 січня;
  • 1 квітня – 25 квітня;
  • 5 серпня – 28 серпня;
  • 26 листопада – 15 грудня.

Астрологи впевнені, що в цей період будуть різкі стрибки стану справ. Готуйтеся до імпульсивності та зміни настрою. Рекомендується зануритися у творчість і подумати над реалізацією нових ідей.

Ретроградна Венера 2024

Цього року Венера буде без ретроградного періоду, і 366 днів пройдуть під знаком Стрілець. Чудовий час, щоб вирішити важливі проблеми у стосунках. Не проґавте цей шанс.

Ретроградний Марс 2024

Марс уже зараз у ретрограді і буде таким 26 днів – із 6 грудня до 31 грудня. У реверсному русі ця планета допоможе нам багато чого переосмислити, і це стосується, зокрема, фізичної активності. Багато хто зможе мотивувати себе на важливі для здоров’я справи. Подбайте про своє здоров’я.

Ретроградний Юпітер 2024

Найбільша планета в нашій системі також у періоді ретроградності – з 9 жовтня до 31 грудня. Це космічне тіло допоможе переглянути наші погляди на цінності та розширити свій горизонт сприйняття.

Ретроградний Сатурн 2024 року

Сатурн буде в ретроградності аж 139 днів – з 29 червня до 15 листопада. Чудовий час для самоаналізу – подивіться на зроблену роботу і продумайте подальші плани. Якщо щось в ідеях захочеться змінити, рекомендується прислухатися до внутрішнього голосу.

Ретроградний Уран 2024

Уран у реверсному русі буде двічі за рік:

  • 1 січня – 27 січня;
  • 1 вересня – 31 грудня;

У ці періоди потрібно готуватися до несподіванок – вони можуть бути як хорошими, так і поганими.

Ретроградний Нептун 2024

Нептун у фазі реверсу буде лише раз, але цей період доволі затяжний – з 2 липня до 4 грудня. Інтуїція вийде на абсолютно новий рівень. Астрологи рекомендують звертати увагу на свої сни – вони допоможуть знайти відповіді і показати майбутнє.

Ретроградний Плутон 2024

Плутон буде в ретроградності з 2 травня до 12 жовтня. Цей період буде пов’язаний із руйнуванням і відродженням – час переглянути свої цінності й поставити нові цілі.

Теги за темою
Космос
Джерело матеріала
loader
loader